Fogyasztói tájékoztató

 

 

 

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

A titkok raktára

Nemes Anna
2021.02.05 18:34
A titkok raktára

A leggyakrabban ismételt vásárlói kérdés és ami mögötte van.

A vásárlóim által leggyakrabban feltett kérdés érdekes módon nem egy konkrét társasjátékkal kapcsolatos, hanem az, hogy a játékok mellett a valós raktárkészlet van-e megadva.

Először nem is tulajdonítottam neki túl sok jelentőséget, viszont ahogy újra és újra megtalált ez a kérdés telefonon, emailben, és messengeren egyaránt, elkezdett foglalkoztatni, hogy vajon mi lehet ennek az oka. Olyan sok bolt tüntet fel nem naprakész vagy szándékosan valótlan raktárkészletet, hogy a társasjátékra vágyó vásárlóknak már ennyire elővigyázatosnak kell lenniük? Ha így van, akkor már csak azt nem értem hogyan jutottunk el idáig.

Mi lehet ezekben a társasjáték raktárokban annyira titkos, hogy nem tüntethető fel mennyi társasjáték van bennük? Valószínűleg semmi. 

Sebaj, egy biztos, a Társas Arénában mindig is valós készlet látszott, és az is fog. A boltomban kapható játékok egytől egyig itt csücsülnek karnyújtásnyira tőlem, arra várva, hogy új gazdára találjanak és sok-sok boldog órát szerezzenek a velük játszóknak. A kérdéseiteket pedig továbbra is izgatottan várom!