Fogyasztói tájékoztató

 

 

 

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

Megnyitott a Társas Aréna

Nemes Anna
2020.10.13 09:56
Megnyitott a Társas Aréna

Gondos tervezést és hosszas előkészületeket követően ma végre kinyíltak az Aréna kapui!

Csaknem egy éve fontolgatom már, hogy belevágjak egy kifejezetten modern társasjátékokra fókuszáló webshop üzemeltetésébe. A rajongásom irántuk ugyan még viszonylag újkeletű, de ennek ellenére már most egy igen szép gyűjteményt tudhatok magaménak, amik közül a kedvenceim, a Takenoko és a Splendor például mindig kötelezően előkerül a családi összejöveteleinken.

Viszonylag hamar sikerült átlátni a hazai beszállítók körét, így amiatt már nem is aggódtam, honnan fogom majd beszerezni a leendő kínálatomat. A Gémklubbal sikerült kialakítani először a partneri kapcsolatot, így az ő idei újdonságaik már a mi virtuális polcainkon is megtalálhatóak. A Reflexshop kiválóságaival pedig jövőre tudom majd kiegészíteni a kínálatot.

Két küldetéssel indultam neki ennek a nem éppen könnyű, ám annál izgalmasabb útnak.

Csakis a legjobb játékokat fogom árulni. A Board Game Geek, a tarsasjatekok.com, a Dice Tower, és a megannyi társasjátékokra specializálódott díj ranglistáival már akkor megismerkedtem, mikor még az első játékaimat választottam ki gyűjteményem számára. Egytől egyig sokra tartom őket, és tudom, hogy amit ők magasan értékelnek, abban sem én, sem a leendő vevőim nem fognak csalódni.

Másrészt pedig lehető legkedvezőbb áron fogom a játékaimat kínálni. Valljuk be, a modern társasjátékok nem olcsók, és ennek meg is van az oka. Átlag ember számára hihetetlen mennyiségű munka áll mögöttük, amit bizony meg kell fizetni. Viszont míg egy egy-két ezer forintos mozijegy csak egy 2 órás, passzív élményt nyújt a néző számára, addig ezek a modern társasjátékok akár 20-30 óra után is tudnak meglepetést okozni, és teszik mindezt interaktívan, fejlesztő és társaságépítő módon. Számomra tehát ár-érték arányban mindig is előnyben lesz egy társasjáték más szórakozási formákkal szemben. De ennek ellenére minden egyes játékomat hosszas kutakodás után vettem csak meg, mert számomra az is fontos volt, hogy a legkedvezőbb ajánlatot találjam meg. Ez a célom pedig viszonteladóként is megmaradt.

A Társas Aréna éppen az, amit látsz. A lehető legjobb játékok a lehető legjobb árakon, mától mindenkinek!